ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΔΕΜΙΡΗ | 29.08

ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΔΕΜΙΡΗ

«ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!»


Αι Γιάννης Δέτης, στα Κελιά

29.08.2022 | 21:00


Η Κλεονίκη Δεμίρη ως χορηγός Αισιοδοξίας ετοίμασε για μας το πιο χαρούμενο πρόγραμμα της χρονιάς!

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Φλωρεντία, Τίρανα, Αμάν, Σκόπια κ.α.) και μετά την ήδη επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου της δίσκου «Μαγική Συνταγή», θα μας δώσει τη χαρά να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια!

Θα  ακούσουμε τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν, θα μας δώσουν χαρά και συναισθήματα που οι αντιξοότητες της εποχής μας στέρησαν και  θα μας αφήσουν να ονειρευτούμε. 

Με βουτιά λοιπόν στην αισιοδοξία, την ελπίδα και το όνειρο, μαζί με το δικό της «Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά» που αγαπήθηκε τόσο πολύ, θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε με την ψυχή μας πολυαγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών αλλά και τραγούδια από τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική. 
Από το «Μη μιλάς άλλο γι αγάπη», «Δρόμοι Παλιοί», «Βάρκα στο γιαλό», «Χαράματα η ώρα τρεις», «Βίρα τις Άγκυρες», «Ένα φιλάκι είναι λίγο», «Γεια σου χαρά σου Βενετιά» κ.α. θα συνεχίσουμε με βόλτα στις ταραντέλες της Κάτω Ιταλίας και θα φτάσουμε μέχρι στην Αργεντινή με το «Mi Bouenos Aires Querido» και το Μεξικό με το «Luz de Luna»!

Ελάτε μαζί μας, να περάσουμε μια μαγική νύχτα, με ευχάριστες εκπλήξεις, σε μια ξενάγηση στη «Μαγική Συνταγή» της Κλεονίκης Δεμίρη που έφτιαξε για μας με μεράκι, κέφι και κυρίως αγάπη για να μας παρασύρει στο όνειρο και τη χαρά της ζωής!

 Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΝAΟΥΣΑ: ΤΑΝΤΑΝΗΣ, Τ. 22840 51261

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (μόνο με μετρητά)


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10,00 €

 

EL